Over mij.

Ik ben Kim Dusseldorp en ik ben werkzaam als loopbaanbegeleider en jobcoach. Het werk doe ik met heel veel plezier en mijn grootste doel is om de ander te helpen naar groei, zelfredzaamheid en regie over eigen leven te versterken.

kim dusseldorp dame blond

Als coach vind ik het belangrijk dat we allemaal gelijkwaardig zijn en met respect met elkaar omgaan. Respect staat dan ook hoog in mijn lijstje van mijn normen en waarden.  Daarnaast is het fijn om samen te werken om tot het optimale resultaat te komen. Door samen te werken ontdekken we welke kwaliteiten en vaardigheden u heeft, die u kan toepassen in uw werk en leven. Samenwerken is de sleutel tot succes.

Ik bied coaching aan door persoonlijke gesprekken te voeren, maak gebruik van verschillende technieken en middelen om erachter te komen, wat voor u het beste werkt om tot het gewenste resultaat te komen.

Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in het coachen van mensen die een afstand naar de arbeidsmarkt hebben en ze te begeleiden naar werk en op de werkvloer. Heeft u een WIA -, Ziektewet-, WW-, of een Wajong-uitkering, dan bent u bij mij op het juiste adres! Ook wanneer u toe bent om naar ander werk te gaan of u wil onderzoeken hoe u uw huidige werk interessanter, leuker en uitdagender kan maken, kan ik u zeker ondersteunen om meer regie te krijgen in het uitvoeren van uw werk.

Mijn specialiteiten.

Diensten.

Ik kan u helpen met de volgende trajecten.

Traject Loopbaanbegeleiding

Tijdens het traject loopbaanbegeleiding wordt er gefocust op uw huidige ´loopbaan´. Twijfelt u of het werk wat u uitvoert nog steeds bij u past?

Traject Sollicitatietraining

Bent u toe aan een nieuwe baan met nieuwe uitdagingen? Heeft u geen idee waar u moet beginnen en is de arbeidsmarkt veranderd sinds u voor het laatst heeft gesolliciteerd?

Traject
2e SPOOR

Zodra het duidelijk is dat uw ‘zieke’ medewerker niet meer terug kan keren naar zijn huidige functie en er ook geen mogelijkheid is om hem op een andere functie te plaatsen binnen de…